Prijslijst

Een van de meest gestelde vragen aan ons is; "wat kost het om mijn auto te laten polijsten?" Wij kunnen ons uiteraard voorstellen dat u geïnteresseerd bent in de prijs voor onze services. 

 

Omdat het resultaat dat wij leveren bij elke auto volledig maatwerk is kunnen wij, zonder de auto vooraf persoonlijk gezien te hebben, geen vaste prijsopgave geven. 

 

Waarom elke auto maatwerk is? Onder andere omdat elke auto andere gebruikssporen heeft, auto's verschillen in formaat, autolak er in verschillende kwaliteitssoorten is en elke klant andere wensen heeft.

 

Het herstellen van de autolak doormiddel van polijsten is 100% handwerk en arbeidsintensief. Hoe slechter de staat van de auto en hoe perfecter het resultaat moet zijn, hoe meer arbeidsuren er nodig zijn. De prijs is hier volledig afhankelijk van. Uiteraard krijgt u vooraf een vaste prijsopgave.  

 

Op basis van uw wensen kunnen wij in sommige gevallen vooraf een prijsindicatie geven. Ons advies is echter altijd om geheel vrijblijvend langs te komen voor een gratis lakinspectie. Op basis van deze inspectie en uw wensen met betrekking tot het gewensten resultaat krijgt u ter plekke een vrijblijvende prijsopgave. Omdat wij soms op locatie werken raden wij aan om vooraf een afspraak te maken.

 

Als u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult dan doen wij ons best om uw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.