Exterieur pakketten

Bij auto detailing staat het polijsten van de autolak centraal. Het polijsten van de lak is nodig om diverse lakbeschadigingen te kunnen herstellen en om de lak zijn originele glans terug te geven.

Hieronder vind u een aantal standaard keuzepakketten waarbij voornamelijk het aantal polijst stappen onderscheidend is. Maak een keuze passend bij uw wensen en de staat van de auto! Wilt u eerst uw lak laten beoordelen? Neem dan vrijblijvend contact op! Met een speciale lamp en een lakdiktemeter kunnen wij nauwkeurig de staat van uw lak vaststellen.

Na het polijsten van de auto wordt de lak standaard beschermd met PolishAngel Master Sealant, keramische wax of nano-coating maar uiteraard kunt u kiezen voor meer lakbescherming, gemak en duurzaamheid met een BRILA glascoating.

Exclusive Detail

Het Exclusive Detail is de beste keuze voor de auto eigenaar die wil dat zijn (of haar) autolak in de best mogelijke staat hersteld wordt. Bij deze behandeling staat een intensieve lakcorrectie op de eerste plaats. Met minimaal 3 polijst stappen gaan we voor het maximaal haalbare resultaat. Niet alleen voor het oog maar echt tot in detail. Dat betekend:

  • 100% glans
  • >95% verwijdering van swirls
  • >95% verwijdering van krassen

 

Premium Detail

Met ons Premium Detail pakket wordt de autolak met 2 polijst stappen voorzien van 100% oorspronkelijke glans en wordt de aanwezige lakbeschadiging aanzienlijk weggewerkt. De staat van de lak wordt zowel zichtbaar als voelbaar verbeterd.

 

 

  • 100% glans
  • 85-95% verwijdering van swirls
  • +/- 85% verwijdering van krassen

Basis Detail

De lak wordt in 1 stap gepolijst om glans terug te brengen, lichte swirls worden voor 65-75% verwijdert en diepere krasjes worden aanzienlijk minder.

 

Uitermate geschikt voor jong gebruikte auto's en voor auto's die al een uitgebreide lakcorrectie hebben gehad.

 

 

Was&Wax

Een perfecte behandeling voor auto's waarvan de lak nog in prima conditie is en dus geen lakcorrectie nodig heeft. Na een grondige handwas wordt de auto in de wax gezet.