Detailing voor zakelijke klanten

 Clean to Perfection is uw partner in het behalen van een hoger rendement! Door onze ruime ervaring en onze flexibele instelling zijn wij in staat om ons aan te passen aan uw wensen. Wij staan open voor uw suggesties en denken graag met u mee.

 

Bent u een autodealer, dan wilt u een auto verkopen met een zo hoog mogelijke winst marge.

Clean to Perfection levert voor een eerlijke prijs een auto die in waarde gestegen is en makkelijker verkoopbaar zal zijn. Of het nu gaat om een kleine poetsbeurt of een full detail behandeling, de keus is aan u.

Een occasion die u in perfecte staat aflevert, is een visitekaartje voor uw bedrijf. Daar werken wij graag aan mee!

 

Ook een bedrijfsauto is als een visitekaartje. Zeker als u met reclame op de auto of bestelbus rijdt. Een schone, goed onderhouden auto zal meer professionaliteit en vertrouwen uitstralen. Potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om contact met jullie op te nemen.

 

Maar ook voor u als zakelijke rijder die vele kilometers per dag in de auto doorbrengt biedt Clean to Perfection detailing services op maat! Een schoon en fris interieur zal aangenamer rijden. Clean car, clean mind.... 

 

Bent U nieuwsgierig over wat Clean to Perfection voor U kan betekenen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken! 

bedrijfsauto reiniging