Detailing services

Clean to Perfection is specialist op het gebied van meerfase polijst behandelingen en aanbrengen van duurzame beschermende lakcoatings. Naast het polijsten van de autolak bieden wij diverse  behandelingen aan.  Van reinigen en beschermen van het exterieur tot diepe reiniging van het interieur. In onze pakketten kunt u kiezen voor een behandeling die het beste bij uw wensen aansluit.

 

Hieronder vind u een overzicht van de services die wij aanbieden. We bieden een aantal standaard detailing pakketten aan, maar uiteraard kunt u ook zelf een pakket naar wens samenstellen.

Velgen & Banden

Vuil van banden en velgen wordt als eerste aangepakt. Hardnekkige remstof moet met een professionele velgen reiniger gereinigd worden. Deze lost al die kleine

meer... 

Wassen

De auto wordt volledig met de hand gewassen. Hierbij wordt een PH-neutrale shampoo gebruikt en een speciale washand van microvezels.

Afdrogen

Na het wassen wordt de auto afgedroogd. De speciale doeken die hiervoor gebruikt worden geven geen nieuwe krassen.


Kleien

Detailing klei is speciaal ontwikkeld om de lak van de auto diep te reinigen. Hars, teer en andere verontreinigingen worden hiermee verwijderd. Na de behandeling is de lak weer mooi glad.

Lakinspectie

Lakinspectie is nodig om de behandelingsmethode te bepalen. Met behulp van een led-lamp en een diktemeter inspecteer ik het lak op krassen, swirls en andere beschadigen. Meer...

Polijsten

Met gebruik van verschillende soorten polijstmachines wordt de lak van de auto glad gemaakt. Dit gebeurt in meerdere stappen, van grof naar fijn. Krassen en swirls worden verwijderd.


Ontvetten

Ontvetten is een belangrijk proces. Het zorgt ervoor dat de wax, sealant of coating zich beter hecht aan de lak. Het product dat we hiervoor gebruiken is speciaal ontwikkeld voor autolakken.

Wax / Sealant / Coating

Na het polijsten en ontvetten is het belangrijk een beschermlaag op de lak te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen wordt er een wax, sealant of coating aangebracht.

Lees hier het verschil in duurzaamheid.

Interieur

Het interieur wordt ontdaan van stof en vuil. Daarna wordt een beschermende dressing aangebracht. Naast de beschermde factor geeft de dressing een mooie glans aan het interieur.


Bekleding

Het reinigen van de bekleding wordt afgestemd op het type bekleding. Elk type bekleding krijgt minimaal een diepte reiniging. Leer wordt, afhankelijk van de wensen, na behandeld met verzorgende en beschermende producten.

Ruiten

Goed zicht is tijdens het autorijden van groot belang. De ruiten worden door ons met een speciaal ontvettingsmiddel gereinigd. 

Trims

Voor het behandelen van de trims wordt een middel gebruikt dat speciaal is ontwikkelt voor de kunststof delen van het exterieur. Trims behouden hun kleur en worden beschermt tegen UV-stralen en andere invloeden van buitenaf.