Over ons...

Clean to Perfection / ...Michal

Clean to Perfection is ontstaan vanuit passie voor mooie auto's. Een mooie auto is pas echt op zijn best als deze met de grootste zorg wordt onderhouden. Zoals bij de meeste detailers begon het op jonge leeftijd met een emmer water, een spons en een reinigingsmiddel. Inmiddels heb ik een mooi portfolio opgebouwd en ben ik trots op de reacties en reviews die ik van klanten ontvang. Door steeds investeren in hoogwaardige producten, toepassingen en materialen en door het continu blijven doorontwikkelen van vakkennis, bied ik hoogwaardige service.

 

Elke auto behandel ik zoals ik mijn eigen auto behandel, met passie en oog voor detail. U kiest het pakket dat het beste bij uw wensen en de staat van de auto past. Ik adviseer U hier graag bij. Door mijn flexibele instelling en mijn enthousiasme voor het detailen van auto's zijn uw eigen wensen altijd bespreekbaar. Zo is het in sommige gevallen mogelijk uw auto te laten behandelen op uw locatie, maar meestal in mijn eigen werkplaats in Wateringen. 

 

Op afspraak laat ik uw auto weer stralen! Doordat ik streef naar perfectie neem ik voor alle behandelingen ruim de tijd en streef ik altijd naar het best haalbare resultaat. 

 

Liefst een afspraak in het weekend of op feestdagen? Voor mij is dit geen probleem! Ik sta graag voor u en uw auto klaar.

Specialist in meerfase polijst behandelingen