Ruiten Coating

Waarom een ruiten coating?

Een ruiten coating is een professioneel aangebrachte chemische toepassing die het zicht van de bestuurder verbetert in tijden van slecht weer. 

Door micro-parelvorming en de waterafstotende werking zullen insecten, vuil, modder en hardwater het moeilijk hebben om aan het behandeld glas te hechten. De ruiten zijn hierdoor eenvoudig schoon te spoelen. 

In (strenge) wintermaanden zullen sneeuw en ijzel snel door de ruit worden afgestoten en zal ijs makkelijker te verwijderen zijn. Lang ijskrabben is daarmee ook verleden tijd!

Schitteringen in het donker worden drastisch verminderd, waardoor uw rijervaring veiligere én comfortabeler wordt. 

Een beter zicht door de waterafstotende werking en minder schittering in de nacht zullen u en uw passagiers veiliger houden!

Verschil met en zonder ruiten coating
GlassParency verschil met en zonder coating

GlassParency

GlassParency is de beste ruiten coating in de auto-industrie. De gepatenteerde hydrofobe coating is een eenmalige toepassing met een garantie van 3 jaar. Deze twee staps professioneel geïnstalleerde toepassing vormt een barrière om water, sneeuw, ijs, stof, olie en vuil af te stoten, waardoor een bestendig en gemakkelijk te reinigen oppervlak ontstaat. De coatings van GlassParency zijn ontwikkeld en geproduceerd in de VS.

 

✅ Professioneel aangebracht ✅ Klaar terwijl u wacht ✅ inclusief onderhoudsplan ✅ tot 3 jaar garantie

 


Ruiten coating Clean to Perfection
ruiten coating Clean to Perfection
Ruiten coating - Clean to Perfection
GlassParency Clean to Perfection

GlassParency is naast de auto-industrie ook gespecialiseerd in coatings voor scheepvaart, vrachtwagens, bouwverkeer, doucheschermen, ruiten van kantoren en woningen en zelfs zonnepanelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.