Glascoating van Clean to Perfection

Clean to Perfection is dé specialist op het gebied van glascoating voor uw auto. Doordat wij naast onze ruime ervaring ook uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige producten, bent u altijd verzekerd van een duurzaam en uitstekend resultaat welke geheel aan uw wensen voldoet. Voor glascoating staan onze specialisten dan ook graag voor u klaar.

Door invloeden van buitenaf kan de lak van uw auto beschadigd raken. Dit heeft niet alleen een negatieve invloed op de waarde, maar natuurlijk ook op de uitstraling van uw auto. Lakschade zoals lichte krassen of swirls worden in de meeste gevallen veroorzaakt door uitwerpselen van vogels, resten van insecten of zure regen. Maar, ook boomsappen, pekel en zonlicht maken de lak dof of zorgen voor krassen en beschadigingen. Deze zure bestanddelen vreten zich in de lak van de auto waardoor zelfs de carrosserie op den duur beschadigd kan raken.

 

De lak kan echter niet meer de bescherming bieden die uw auto nodig heeft. Glascoating van Clean to Perfection voorkomt dit. Zo beschermt u uw auto niet alleen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar behoudt de lak ook zijn ultieme glans en uitstraling. Door onze passie voor auto detailing, weten we altijd vakwerk af te leveren waarbij flexibiliteit en het verlenen van service hoog in het vaandel staat.

Glass coating / glascoating: ultime lakbescherming

Glascoating aan laten brengen

Uw auto is een kostbaar bezit. Natuurlijk wilt u deze zo lang mogelijk in goede conditie kunnen houden. Toch kan de lak van de auto al snel zijn glans verliezen. Dit geldt ook voor nieuwe auto’s. De glascoating van Clean to Perfection biedt een ultieme beschermlaag welke bestand is tegen krassen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld vuil, laaghangende takken of zure regen. Doordat onze glascoating van een UV-filter is voorzien, is de lak tevens niet meer gevoelig voor verkleuring door toedoen van zonlicht.

 

Binnen ons autopoetsbedrijf in Den Haag maken we gebruik van hoogwaardige auto coating welke zelfs vuil afstotend is. Het onderhoud van uw auto wordt dus ook nog eens een stuk eenvoudiger omdat vuil van buitenaf zich niet hecht aan de glascoating. Glascoating zorgt er tevens voor dat uw auto zijn waarde behoudt.

 

Doordat we werken met professionele en duurzame producten wordt er altijd een ultiem eindresultaat bereikt. Dit kan er tevens voor zorgen dat de waarde van uw auto stijgt. Naast het laten aanbrengen van coating bent u bij Clean to Perfection ook van harte welkom als u uw auto wilt laten polijsten in de omgeving van Den Haag.