DUURZAME COATINGS

Waarom een glascoating?

Een glascoating is een dunne laag die niet zichtbaar of voelbaar is. Deze laag zorgt voor bescherming tegen invloeden van buiten af. De coating absorbeert UV-straling waardoor er geen kleurbeschadiging zal ontstaan en de lak zijn glans behoud. Chemische vervuiling, straatvuil en zure regen krijgen geen kans zich te hechten waardoor de auto makkelijk in onderhoud is. Naast dat dit het rijplezier vergroot zal de auto langer zijn waarde behouden.

Glascoating - Glass Coating

BRILA drive to brilliance

De producten van BRILA zijn ontwikkeld in Japan, op basis van 20 jaar ervaring en hebben strenge test ondergaan. Wereldwijd zijn er al ruim 700.000 auto's voorzien van een coating van BRILA. Als enigste heeft BRILA een anorganische glascoating van de 4e generatie ontwikkeld op basis van 100% silica-kwarts. 

Names BRILA bieden de klanten ruime en heldere keuzepakketten met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een ander groot voordeel van BRILA is de snelle uithard tijd. Waar concurrerende coatings vaak uren tot dagen moeten uitharden voordat u met de auto naar buiten kunt, is de auto na het aanbrengen van de BRILA lakcoating vrijwel direct rijklaar. Als extra krijgt u van ons een BRILA garantiecertificaat.


BODY COATING

Alle lakverzegelingen van BRILA beschermen de gehele laklaag tegen schadelijke natuurlijke invloeden zoals zure regen, UV-straling boomsappen, insecten en straatvuil. Vuil kan zich niet hechten en het voertuig ziet er altijd uit als nieuw. 

De lakverzegeling zorgt voor een voortreffelijke glans.

Na behandeling met een BRILA glascoating is uw auto gemakkelijk zelf te onderhouden. U ontvangt daarvoor van ons een onderhoudshandleiding. Voor optimaal onderhoud maken wij graag een onderhoudsplan opmaat voor u. Wij bieden met BRILA een garantie tot 5 jaar!

BRILA bied een nieuw soort coating met een gepatenteerde formule voor de beste resultaten. 

 

Lak bescherming voor elke auto

EXCLUSIVE LINE

***NIEUW***

De meest exclusive coating ter wereld! Ontwikkeld in Japan op basis van ruim 20 jaar ervaring! De Exclusive Line van BRILA bestaat maar liefst uit 3 verschillende lagen (uniek in wereld) voor de ultiemste bescherming en glans. 

5 jaar lang garant in onderhoudsgemak.

BRILA Exclusive

PREMIUM LINE

De premium Lakcoating van BRILA bestaat uit 2 verschillende lagen die samen zorgen voor een 100% bescherming. De Anorganische kwartsglas zorgt voor hardheid, chemische weerstand, transparantie en duurzaamheid. Siliciumhars  is zeer waterafstotend, bied chemische weerstand en heeft een zelfreinigend effect en glans.

Op deze duurzame coating zit een garantie van 5 jaar!

 

BRILA premium glascoating

RED LINE

De RED LINE coating heeft een stevige structuur op silica-basis voor een hoogwaardige glans en een zeer glad oppervlak. De RED LINE coating beschermd de lak langdurig met een garantie van 3 jaar.

Brila Red Line glascoating

BLUE LINE

De BLUE LINE lakverzegeling zorgt voor een voortreffelijke glans en beschermd de lak. De zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding doet niets af aan de goede werking van de organische samenstelling.

BRILA BLUE LINE is uitermate geschikt als vervanging van een gangbare wax die normaal 1 keer per jaar wordt aangebracht. 

 

BRILA Blue Line


Meer informatie of direct een afspraak maken?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.