GLASCOATING

Professionel lakbescherming voor uw auto

Langdurige bescherming voor uw autolak


Professionele glascoating

kies voor Duurzame lakverzegeling

Autolak wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden die schadelijk zijn voor de mooie uitstraling van de auto.

Een auto is een trots bezit waar we zo lang mogelijk van willen genieten. Om de lak goed te beschermen is het van belang om een goede lakverzegeling aan te brengen. Een professionele lakverzegeling in de vorm van een nano coating of glascoating, ook wel keramische coating genoemd, heeft een lange levensduur.

De Professionele glascoating waar wij mee werken is een dunne laag die niet zichtbaar of voelbaar is. Deze laag zorgt voor ultieme bescherming tegen invloeden van buiten af. De coating absorbeert UV-straling waardoor er geen kleurbeschadiging zal ontstaan en de lak zijn glans behoud. Chemische vervuiling, straatvuil en zure regen krijgen geen kans zich te hechten waardoor de auto makkelijk in onderhoud is. Naast dat dit het rijplezier vergroot zal de auto langer zijn waarde behouden.

 

Vanwege de lange levensduur en de voortreffelijke glans werken wij bij voorkeur met de duurzame glascoatings van CoatingOne.

UV- glascoating - Clean to Perfection

CoatingOne

CoatingOne is een relatief jong bedrijf, gedreven door passie, die alleen inzet in het hoogste segment keramische coatings. Jarenlange ervaring en ontwikkeling, waarbij rekeningen is gehouden met de wensen van gecertificeerde partners en de eindgebruikers, staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Omdat het gehele assortiment op elkaar afgestemd is, garandeert de productlijn een langdurige werking. 

 

 

NEXT GENERATION CERAMIC COATING


Ons aanbod

Voor de glascoating kunt u kiezen uit de CoatingOne BASIC Coating of de meest geavanceerde CoatingOne CRISTALLUM.  Voor beide coatings maken wij een onderscheid in nieuwe auto's en (jong)gebruikte auto's. Onder nieuwe auto's verstaan wij auto's van maximaal 1 maand oud én maximaal 1000km op de teller. 

In beide pakketten is al het voorwerk zoals lakreiniging, ontvetten en polijsten inbegrepen. Wij gaan hierbij uit van het hoogst haalbare resultaat. Uiteraard zijn de pakketten uit te breiden met een velgencoating, ruitencoating en coating voor de kunststof delen.

CoatingOne Basic

professionele lakcoating

 

 Basic Coating. Basis... met een maximale bescherming! 

De Basic coating van CoatingOne heeft een standtijd tot 18 maanden. U kunt kiezen voor meerdere lagen, waarmee u de standtijd verlengend.

Uiteraard geeft ook de basic coating een prachtige glans aan de lak en zorgt het voor gemak in onderhoud. 

Tevens zijn alle coatings van CoatingOne geschikt voor auto's met een matte lak.


Prijs

(jong) Gebruikte auto's

v.a. € 625 incl. btw

Speciale aanbieding nieuwe auto's:

v.a. € 475 incl. btw

optionele extra laag CoatingOne Basic € 125


* v.a. prijs is afhankelijk van type auto

CoatingOne Cristallum

Clean to Perfection

Cristallum is de HighEnd coating van CoatingOne. Een extreem hoge dichtheid van SiO2-deeltjes zorgt al met 1 laag voor extreme glans en een robuuste bescherming. 

Bij een juiste onderhoud bied 1 laag CoatingOne een garantie tot 36 maanden. Kiest u voor een dubbele laag, dan verhoogd de hardheid en heeft u zelfs een standtijd tot wel 5 jaar.

 

Cristallum van CoatingOne heeft een Ph-bereik 1-12 en een hardheid van 9H.


Prijs

(jong) Gebruikte auto's

v.a. € 775 incl. btw

Speciale aanbieding nieuwe auto's:

v.a. € 625 incl. btw 

optionele extra laag Cristallum € 175Garantie en onderhoud

Voor het beste onderhoud adviseren wij onze periodieke onderhoudsbehandeling gericht op de lakcoating. Met deze behandeling haalt u het maximale uit de levensduur van de coating. 

Daarnaast bieden wij onze klanten ook een handwas behandeling aan waarbij wij de auto professioneel wassen.

U kunt uiteraard zelf ook de auto wassen. Wij adviseren om hierbij ons stappenplan zorgvuldig op te volgen. 

Klik op deze link voor meer informatie over het onderhoudspakket en het stappenplan om de autolak en de coating zelf goed te reinigen en onderhouden.

 

Bij een juist onderhoud geeft CoatingOne een beperkte garantie op de werking. Klik hier voor de garantievoorwaarden.

Extra opties

  • Coating nieuwe velgen      € 125
  • Coating gebruikte velgen  € 175
  • Ruitencoating voorruit       €   55
  • Ruitencoating alle ruiten   €   95
  • Kunststofcoating               €   45

prijzen zijn incl. btw


is mijn auto geschikt voor een glascoating?

Een glascoating is geschikt voor alle type auto’s van elke leeftijd! Voor elke auto-eigenaar die zuinig is op zijn waardevolle bezit en voor elke bestuurder die houd van een gemakkelijk schoon te houden auto.

Belangrijk is dat de autolak een juiste voorbehandeling krijgt. Een voorbehandeling bestaat uit een grondige reiniging en een professionele polijst behandeling. De voorbehandeling zorgt voor een rein en glad oppervlak, wat belangrijk is voor de hechting van de glascoating. Om u van het beste advies te kunnen voorzien is het voor ons noodzakelijk om de staat van de auto persoonlijk te inspecteren. 

Zelfs splinternieuwe auto’s hebben al transport schade, die veelal met het blote oog niet te zien is. Ook bij nieuwe en jong gebruikte auto’s is een polijst behandeling daarom noodzakelijk.

 

Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct telefonisch of via WhatsApp kan uiteraard ook op telefoonnummer 06-48531255.

Aan de hand van uw wensen en onze expertise geven wij u graag een passend advies. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Keramische lakcoating