Glascoating

Langdurige bescherming voor uw autolak

Kies voor een duurzame lakverzegeling!

Autolak wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden die schadelijk zijn voor de mooie uitstraling van de auto.

Een auto is een trots bezit waar we zo lang mogelijk van willen genieten. Om de lak goed te beschermen is het van belang om een goede lakverzegeling aan te brengen. Een professionele lakverzegeling in de vorm van een nanocoating of glascoating, ook wel keramische coating genoemd, heeft een lange levensduur.

Een autowax zoals die in particuliere winkels verkrijgbaar is zal alleen zorgen voor een kortdurend glimmend effect. Een professioneel aangebrachte lakcoating geeft een langdurige glans aan de autolak. Daarnaast is de coating water- en vuil afstotend. De auto wordt dus minder snel vies en is eenvoudig te reinigen. 


Professionele glascoating

De Professionele glascoating waar wij mee werken is een dunne laag die niet zichtbaar of voelbaar is. Deze laag zorgt voor ultieme bescherming tegen invloeden van buiten af. De coating absorbeert UV-straling waardoor er geen kleurbeschadiging zal ontstaan en de lak zijn glans behoud. Chemische vervuiling, straatvuil en zure regen krijgen geen kans zich te hechten waardoor de auto makkelijk in onderhoud is. Naast dat dit het rijplezier vergroot zal de auto langer zijn waarde behouden.

 

Vanwege de lange levensduur en de voortreffelijke glans werken wij bij voorkeur met de duurzame glascoatings van o.a. CoatingOne en ServFaces.

 

 

Wij laten u hier kennis maken met onze meest gekozen glascoatings

nanocoating, glascoating of keramische coating bij Clean to Perfection
ServFaces coating Zuid-Holland - Clean to Perfection

BRILA EXCLUSIVE LINE

BRILA Exclusive Coating - Clean to Perfection

De meest exclusive coating ter wereld! Ontwikkeld in Japan op basis van ruim 20 jaar ervaring! De Exclusive Line van BRILA bestaat maar liefst uit 3 verschillende lagen (uniek in wereld) voor de ultiemste bescherming en glans. 

Tot 5 jaar lang garant in onderhoudsgemak.


BRILA PREMIUM LINE

BRILA premium glascoating - Den Haag - Westland

De premium Lakcoating van BRILA bestaat uit 2 verschillende lagen die samen zorgen voor een 100% bescherming. De Anorganische kwartsglas zorgt voor hardheid, chemische weerstand, transparantie en duurzaamheid. Siliciumhars  is zeer waterafstotend, bied chemische weerstand en heeft een zelfreinigend effect en glans.

Op deze duurzame coating zit een garantie tot 5 jaar!

 


ServFaces Ultima

ServFaces glascoating voor autolak - Clean to Perfection

"Coat Ultima - HSH Technology" is de hardste hybride silicium coating van servFaces en is ontworpen om optimale bescherming te bieden.

Coat Ultima maakt de blanke lak harder en kras bestendiger (ca. 60-65%) dan conventionele lakken.

Coat Ultima - HSH-technologie voorkomt dat bijtende en zure producten in het pH-bereik van 3-12 de blanke lak aantasten.

Coat Ultima - HSH Technology verdiept de glans en kleur van het oppervlak extreem.


ServFaces ProCoat

ServFaces glascoating voor autolak - Clean to Perfection

Een flinterdunne kleurloze beschermlaag met een moleculaire matrixstructuur. Biedt een prima beschermlaag tegen potentiële schade door bijvoorbeeld oxidatie, zout, zuren en insecten.

Een uitstekende coating om de auto een geweldige glans te geven en duurzaam te beschermen.

 

*deze coating is standaard inbegrepen vanaf een Basis exterieur / Full Detail Basis behandelingVelgen coating

De autolak betreft het grootste deel van het exterieur van een auto. Maar net zo belangrijk als een goed uitziende autolak zijn de velgen van een auto.

Velgen maken de auto af. Een mooie set velgen geven de auto vaak net wat meer uitstraling. Zo een set velgen is in veel gevallen een kostbare optie. Belangrijk dus om deze te beschermen met een speciale velgencoating. De velgen coating heeft als eigenschap dat het o.a. een goede vuil afstotende werking waardoor ze langer schoon blijven.

Velgen coating - Clean to Perfection


Welke auto is geschikt voor een glascoating?

Een glascoating is geschikt voor alle type auto’s van elke leeftijd! Voor elke auto-eigenaar die zuinig is op zijn waardevolle bezit en voor elke bestuurder die houd van een gemakkelijk schoon te houden auto.

Belangrijk is dat de autolak een juiste voorbehandeling krijgt. Een voorbehandeling bestaat uit een grondige reiniging en een professionele polijst behandeling. De voorbehandeling zorgt voor een rein en glad oppervlak, wat belangrijk is voor de hechting van de glascoating. Om u van het beste advies te kunnen voorzien is het voor ons noodzakelijk om de staat van de auto persoonlijk te inspecteren. 

Zelfs splinternieuwe auto’s hebben al transport schade, die veelal met het blote oog niet te zien is. Ook bij nieuwe en jong gebruikte auto’s is een polijst behandeling daarom noodzakelijk. uiteraard zal bij deze auto’s het polijst proces minder intensief zijn als bij een gebruikte auto. 

 

Wilt u ook graag de best uitziende auto in de straat te hebben?! Vul dan onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact met ons op. Direct telefonisch of via WhatsApp kan uiteraard ook op telefoonnummer 06-48531255.

Aan de hand van uw wensen en onze expertise geven wij u graag een passend advies. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Specialist in beschermende coatings voor o.a. autolak