CoatingOne

Clean to Perfection is altijd opzoek naar nieuwe en innovatieve producten en materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. Alleen de beste producten en materialen zijn goed genoeg. Zo zijn wij sinds kort ook geautoriseerd door CoatingOne.

CoatingOne is een relatief jonge onderneming die professionele coatings ontwikkeld voor de autoindustrie. De keramische coating is ontwikkeld op basis van jaren lange research en ervaring. In combinatie met dezelfde passie voor auto’s als Clean to Perfection bestaat het huidige assortiment van CoatingOne uit hoogwaardige keramische lakcoatings van Duitse topkwaliteit.


Cristallum

Uit het assortiment van CoatingOne adviseren wij bij voorkeur de keramische coating Cristallum.

Cristallum heeft een extreem hoge dichtheid van SiO2-deeltjes en geeft met al één laag een robuuste bescherming en een diepe glans. Een enkele laag Cristallum heeft bij een juist onderhoud een levensduur tot wel 36 maanden. Deze lakcoating van CoatingOne is stapelbaar, wat inhoud dat er gekozen kan worden voor een langere levensduur door een extra laag coating aan te brengen.

 

Cristallum behoort tot het top segment keramische coating ter wereld. Een hoogwaardige, duurzame coating voor gemak in onderhoud en optimale lakbescherming.

Waarom kiezen voor Cristallum van CoatingOne?

  • Maximale dosering van CiO2 (zie blog over CiO2) staat garant voor ene extreem sterke verbinding
  • Stapelbaar voor een langere levensduur
  • Cristallum is geschikt voor elke auto dus ook voor gewrapte auto’s.
  • Garantie
  • Optioneel onderhoudspakket voor het zelf onderhouden van de coating.

Wilt u meer informatie over de garantievoorwaarden van CoatingOne of wilt u meer weten over het juist onderhouden van een keramische coating? Kijk dan eens op deze pagina's:


welke auto is geschikt voor een keramische coating?

Een keramische coating is geschikt voor elk type auto! Nieuwe auto's, (jong) gebruikte auto's en oldtimers. Cristallum is zelfs geschikt voor auto's die voorzien zijn van een wrap folie.

Om de coating optimaal te laten hechten aan de autolak is het belangrijk om secuur voorwerk te verrichten. 

Het voorwerk bestaat onder andere uit een grondige handmatige reiniging van de auto. Na het reinigen van het oppervlak is het belangrijk de auto met speciale klei te ontdoen van vettige aanslag. Om een mooi glad oppervlak te creëren is het noodzakelijk om de autolak machinaal te polijsten. Dit is zelfs bij nieuwe auto’s belangrijk, omdat deze tijdens het transport lichte sporen oplopen. 

Wij geven u graag een persoonlijk advies!

 Alle coatings hebben wij direct voorradig. Vanwege onze flexibele instelling en de mogelijkheid om in het weekend af te spreken is onze wachttijd zo kort mogelijk. 

Voor de beste prijsopgave is het noodzakelijk uw auto fisueel te beoordelen en uw wensen te bespreken. U bent hiervoor welkom op onze locatie in Wateringen. Vult u onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m contact met u op. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.