Auto detailing door Clean to Perfection

Voor professionele auto detailing bent u bij Clean to Perfection aan het juiste adres. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten zodat u uw auto altijd van de detailing kunt voorzien die het nodig heeft. Clean to Perfection is naast het professioneel aanbrengen van auto detailing ook dé specialist op het gebied van autolak polijsten en het aanbrengen van duurzame coatings.

We beschikken dan ook over een ruime ervaring en passie voor het vak. Dat garandeert u niet alleen van een prettige service, maar natuurlijk ook van een professioneel eindresultaat. Auto detailing kan worden toegepast binnen het interieur of aan het exterieur van de auto. Daarbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Om daar nog beter aan te kunnen voldoen, heeft u binnen ons autopoetsbedrijf in Den Haag altijd de keuze uit verschillende pakketten.

 

Voor het interieur kunnen deze pakketten bestaan uit het professioneel reinigen van de bekleding, maar ook uit het verwijderen van vervelende luchtjes in de auto. Deze kunnen ontstaan door toedoen van nicotine of het vervoeren van honden in uw auto. Door middel van een ozonbehandeling wordt het interieur op professionele wijze gereinigd én ontdaan van onaangename geurtjes.

auto detailing zuid-holland

Professionele auto detailing voor interieur en exterieur

Naast auto detailing staan we bij Clean to Perfection ook graag voor u klaar als u uw auto wilt laten voorzien van een glascoating. Deze hoogwaardige coating beschermt de lak van uw auto waardoor deze zijn waarde behoudt. Voor auto coating of auto detailing staan we dan ook graag voor u klaar. Het laten detailen van uw auto kan binnen ons professionele bedrijf ook worden toegepast op het exterieur van de auto.

 

Daarbij kunt u wederom kiezen uit diverse opties. In elk geval wordt de lak van uw auto op perfecte wijze gepolijst. Dat betekent dat oppervlakkige lakschade aanzienlijk kan worden verminderd of zelfs kan verdwijnen. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist als u uw auto wilt laten polijsten in de omgeving van Den Haag. De auto detailing van het exterieur richt zich op het behalen van een uitstekend eindresultaat.

 

Dit betekent dat kleine krassen, swirls en andere onregelmatigheden vakkundig worden verwijderd of verminderd. Uw auto krijgt zijn oorspronkelijke glans terug en behoudt deze voor langere tijd dankzij onze hoogwaardige polijst methode. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van auto detailing voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.