Auto coating laten aanbrengen

Bij Clean to Perfection bent u aan het juiste adres als u uw auto wilt laten voorzien van een coating. Dit verlengt de levensduur van de lak en zorgt voor een stralend resultaat. Daarnaast is uw auto beschermt tegen diverse schadelijke invloeden van buitenaf. Bij Clean to Perfection nemen we alleen genoegen met het afleveren van vakwerk.

Dat betekent dat u niet alleen gegarandeerd bent van een professionele auto coating, maar ook van een uitstekende service. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist als het gaat om het polijsten van de lak en het aanbrengen van duurzame auto coatings. Binnen ons autopoetsbedrijf in Den Haag bieden we duurzame coatings aan welke vervaardigd zijn van hoogwaardige silica. Daarbij heeft u de keuze uit diverse pakketten zodat u altijd de auto coating kiest die past bij uw auto én uw persoonlijke voorkeuren.

 

De lak van uw auto wordt gedurende het gebruik blootgesteld aan diverse invloeden. Hierbij kunt u denken aan verschillende weersomstandigheden, maar natuurlijk ook aan schade die ontstaat door toedoen van zure regen of boomsappen. Ook vogeluitwerpselen, laaghangende takken en een bezoek aan de wasstraat kan de lak van de auto beschadigen of dof maken. Door het laten aanbrengen van een auto coating door Clean to Perfection is dat voorgoed verleden tijd.

100% inorganische autolak coating

Professionele auto coating door Clean to perfection

Glascoating beschermt de lak van uw auto en zorgt ervoor dat deze zijn waarde behoudt. Daarnaast draagt het laten coaten van de lak bij aan duurzaamheid en een verlenging van de levensduur. De lak van uw auto wordt door de coating verzegeld. Dat betekent dat de lak niet meer gevoelig is voor krassen die veroorzaakt kunnen worden door bijvoorbeeld zand, modder of laaghangende takken.

 

Ook zure vloeistoffen krijgen geen kans meer om zich in de lak van uw auto te bijten. Zonder een auto coating wordt de lak niet alleen dof, maar ook poreus. Na verloop van tijd kan daardoor ook de carrosserie beschadigd raken. Het laten coaten van uw auto is een belangrijk onderdeel van de auto detailing welke wij uitvoeren binnen onze werkplaats. Daarbij maken we gebruik van professionele silica en coatings welke zelfs een vuil afstotend en zelfreinigende functie hebben.

 

Het laten aanbrengen van een auto coating beschermt dus niet alleen uw lak, maar geeft ook nog eens voordelen in het schoonhouden van uw auto. Vuil kan zich namelijk niet langer aan de coating hechten waardoor uw auto langer schoon en glanzend blijft. Naast het aanbrengen van glascoatings, staan we bij Clean to Perfection ook voor u klaar als u uw auto wilt laten polijsten in Den Haag.